ИВАН ПЕТРОВ СЕ ОТЦЕПИ ОТ ГЕРБ, ПРАВИ НОВА ПАРТИЯ

контакти

Бившият депутат от ГЕРБ Иван Петров обяви, че напуска партията, заедно с още няколко активисти. Амбицията им е да направят нова дясна формация. В декларация те обясняват, че през послените години в ГЕРБ има хора, които нямат нужните политически и професионални качества. Това довело до компрометиране на каузата. Иван Петров и хората около него изразяват недоволството си от това, че Цветан Цветанов има водеща роля.

От утре в цялата страна ще започне поетапно напускане на членска маса от партията. Надявам се, че този процес ще продължи дотогава, докато не се разбере, че голяма част от симпатизантите и членската маса мислят като нас, обяснява Иван Петров пред Агенция „Фокус”. Според него, убягващото до този момент на Бойко Борисов е, че структурите не са така единни, както изглеждат. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук