ИВАЙЛО МОСКОВСКИ ДАВА ЖЕГА ЗА НАДЛЕЗА В ДИМИТРОВГРАД

[quote]НОВИЯТ ТРАНСПОРТЕН МИНИСТЪР – НА ИНСПЕКЦИЯ ИДНАТА СЕДМИЦА[/quote]

„Жега“ за новия надлез в Димитровград ще даде Ивайло Московски. Новият министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще пристигне идната седмица. Засега, не е уточнено точно в кой ден ще стане това.

Трудно ми е да кажа към момента подробности за Кръговото. Чухме се преди дни с министър Московски и имам потвърждението му, че ще пристигне, за да направим заедно инспекция. Тогава ще имаме повече яснота кога, защо, какво остава, съобщи кметът на Димитровград Иво Димов.Ivajlo-Moskovski

Градоначалникът изрази притеснения, че ако температурите паднат под 5 градуса в следващите седмици, това ще създаде трудност при асфалтирането. Не искам да правя компромиси. Компромис за мен означава да оставиш нещата не във вида, в който трябва да са. В тази връзка не направихме компромис с водопровода по Водния цикъл. Виждате, че се разкопа наново и се поправиха нещата за сметка на изпълнителя. Един такъв компромис, например, е с ул. „Марица“ в кв. „Мариино“, що се отнася до изпълнявания там водопровод от „Хайткамп“. Този компромис ни води до ситуации, в които, при всеки обилен дъжд – има проблем с улицата. Това не бива да се повтаря, заяви кметът.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук