З000 ЛВ. ОТ ОБЩИНАТА ЗА МЕСТНИ ПОЕТИ И БЕЛЕТРИСТИ

книгоиздаване
контакти

Конкурс за подпомагане на автори, подготвящи книги за печат обявява Община Димитровград. Финансира се издаването на поезия и проза от местни автори. Сума, заделена за това е 3000 лв. 5-членна комисия с председател временният директор на Градска библиотека „П.Пенев“ – Петко Каневски,  Христо Цветков, общински съветник, председател на ПК „Култура, вероизповедания и средства за масова информация” към общинския съвет, Антоанета Шаркова, главен експерт  отдел  „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми”, Калина Монева, общински съветник, член на ПК „Култура, вероизповедания и средства за масова информация” и Демир Демирев, поет ще заседава в едноседмичен срок след крайната дата за подаване на проектите 31 март 2013 година.

Документи се подават в Центъра за информация и услуги на партерния етаж на общината, гише №1. Предложенията трябва да съдържат:

  • Ръкопис на проекта за издаване;
  • Възможности за реализация – ресурси – финансови и кадрови, привлечени партньори, други източници за финансиране;
  • Бюджет на проекта;
  • Очаквана подкрепа от Община Димитровград.

За справки: тел. 0391/ 68282, 68291, конкретизират от общинската пресслужба. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук