Зорница и Стоян, Валентина и Станимир си казаха ДА на свят ден

контакти

Зорница и Стоян, Валентина и Станимир си казаха ДА в Деня на християнското семейство в Димитровград.

Ритуалът по бракосъчетанието води лично кметът на община Димитровград Иво Димов, който освен да връчи брачните свидетелства, подари на младоженците и по бутилка стилно вино.

Първи през Ритуалната зала на Общината преминаха Стоян Господинов и Зорница Колева, която вече е г-жа Господинова. И двамата са от Димитровград.

Зорница и Стоян

Пожелаваме си да се обичаме винаги, да сме щастливи и да се разбираме, споделиха Зорница и Стоян и изразиха радост, че сключват брак на свят ден. Кумуваха им Иван и Полина Грозеви.

Следващи бяха Станимир Кънев и Валентина Николова, която от днес е г-жа Кънева. Двамата са от Меричлери и решиха да си кажат ДА в Деня на християнското семейство.

Валентина и Станимир

Вълнуващо беше. Пожелаваме си дълъг и щастлив семеен живот с прекрасни деца, споделиха младоженците Валентина и Станимир. Кумуваха им Радка и Милен Митеви.

След ритуалите младите хора получиха много поздравления за желанието си да създадат семейства. Към пожеланията за здраве и щастие се присъединява и екипът ни.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук