Зов за помощ и надежда за глътки живот за Жеко Димитров – Жак

„Зов за помощ и надежда за глътки живот“. Това е надсловът на благотворителен музикално-поетичен рецитал, който ще се състои тази вечер от 17:30 часа в изложбената зала на Клуба на дейците на културата (КДК) „Асен Крайшников“ в Димитровград.

Рециталът – ‚Метаморфоза“, е в подкрепа лечението на твореца Жеко Димитров – Жак. Талантливият музикант, поет и художник от няколко години се бори с най-тежката диагноза.

Животът му зависи от терапия, която не трябва да се прекъсва, но средствата от предишни дарения и финансовите ресурси на семейството му са напълно изчерпани.

Рециталът е авторски, на Жеко Димитров, със специалното участие на музиканта Димитър Русев – Мутата. Той ще бъде изпълнен сред платната на Жак, който е и тазгодишният носител на Специалната награда за пеещи поети в конкурса „Есенни Щурци“.

Стихосбирката му „Глътки живот“ може да бъде закупена в книжарница „Знание“.

Банкова сметка за дарения: BG24 FINV 9150 1017 3514 08 Желю Димитров МитевПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук