Злато и пари откраднаха от жилище в Димитровград

Жена измами пенсионер с магия за 6000 лева

Злато и пари са били откраднати от жилище в Димитровград, информират от пресслужбата на полицията в Хасково.

Домовата кражба е осъществена, след отключване на апартамента на ул. „Захари Зограф“ в града. Оттам са задигнати 40 грама златни накити и 170 евро. По случая е образувано досъдебно производство, уточняват от Областната дирекция на МВР.

Трима крадци са установени от полицията, двама от които са задържани, единият се издирва, съобщават още от Дирекцията.

Симеоновградчанин откраднал 20 кг риба от клетка за отглеждане на риба и печка на твърдо гориво, от база на дружество на ул. „Тунджа“ в Симеоновград. В ареста на Харманли е мъж от града, задигнал телевизор от вила в местност „Старите лозя“. Спипан е и младеж в Хасково, присвоил пердета, чаршафи и телевизор от вилна зона „Орфей“. Същият е от дряновското село Керека и е обявен за издирване.

Същевременно, пенсионер подаде сигнал за измама, чрез магия. Възрастният съобщава, че в дома му в Любимец на ул. „Ал. Стамболийски“ дошла жена, заявила, че има направена магия. Доверчивият старец я поканил в дома си, за да я развали. Два часа по-късно разбрал, че му липсват 6000 лева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук