ЗЛАТО И БРОНЗ ЗА ВИКИ И НЕЛИ НА ТЕПИХА В БУРГАС

СКБ
контакти

Поредна титла за Виктория Бобева и бронзов медал за Нели Георгиева на Държавния лично-отборен шампионат за момичета, кадетки и девойки в Бургас!

Съвсем логично амбициите на треньора Салим Салим бяха за два златни медала, тъй като и двете ни представителки са многократни държавни шампионки. При девойките Вики  /кат.72 кг./ нямаше проблеми,  въпреки че участието й бе под въпрос до последния момент. Контузията , която получи на международния турнир „П. Сираков – И.Илиев” преди три седмици във Варна, не и позволи да се готви пълноценно и нагласата бе по-скоро да не участва. Все пак в последният момент  реши да опита  предпазливо да се бори и ако почувства болка  да спре. За радост всичко мина нормално и, освен с титла, нашето момиче бе отличено за най-резултатна състезателка на шампионата.

Не така добре се развиха нещата при Нели /кат.60 кг. – кадетки/, която бе много добре подготвена, но остана трета. Малко изненадващо тя допусна загуба на полуфинала  и не можа да защити титлата си от  Държавното лично първенство .Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук