Златен и два бронзови медала за „Бугари“ на международен турнир по джудо за деца

контакти

Златен и два бронзови медала спечелиха състезатели на спортен клуб „Бугари“ – Димитровград, на международен турнир по джудо за деца до 15 години, съобщават от клуба, от който участваха четирима състезатели.

Златото заслужи Пламена Тодорова, при деца до 12 години, в категория 44 кг. Симона Толчева и Теодора Иванова добавиха по едно трето място, при момичетата над 52 кг. Димитър Гочев на 34 кг – деца, загуби първата си среща а след това не успя да спечели репешаж за третото място.

Състезанието бе оспорвано и със сериозна конкуренция във всички категории. Това е второ участие на наши състезатели на този хубав олимпийски спорт, сподели треньорът на „Бугари“ Гочо Гочев.

Международният турнир по джудо се проведе на 15 юни в Пазарджик. В него се включиха повече от 300 състезатели от различни клубове на страната.

На 22 юни предстои турнир по джудо в Панагюрище и Национална купа по джу-джицу до 14 години в Бургас – на 30 юни, след което състезанията ще се подновят през септември.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук