ЗЕЛЕНО КАФЕ ЗА БУЙНА КОСА

контакти

Зеленото кафе е продукт, чиито качества и употреба мнозина не познават. Като цяло, кафето е един от най-популярните стимуланти. След водата и чаят, то е третата най-често употребявана напитка в света.
Зеленото кафе представлява сурови,  неизпечени зърна. Те са изключително богато на хлорогенова киселина – силен антиоксидант, на който се дължи неговата нарастваща популярност, най-вече в козметиката.

Зеленото кафе се препоръчва както за външна, така и вътрешна употреба – не толкова като напитка, колкото като съставка в различни хранителни добавки. Екстрактът ускорява и увеличава отделянето на излишните течности от организма, подобрява растежа на косата, действа благоприятно на сухата и чувствителна кожа на лицето, прилага се за лечение на белези и изгаряния, укрепва стомаха, понижава главоболието, укрепва мозъчната дейност и др. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук