ЗЕЛЕНИТЕ СКОЧИХА СРЕЩУ ПАВИЛИОНИТЕ НА „БУЛГАРТАБАК“

контакти

Партия „Зелените“ – Димитровград, изразява позиция, че монополът в продажбата на цигари ще доунищожи малкия бизнес в града. По този повод до медиите е изпратена декларация. „В момент, когато цялата нация е обединена около идеята за изчистване на България от олигархични зависимости, в Димитровград се появиха 19 еднотипни павилиона за продажба на цигари, брандирани от близкия до Пеевски „Булгартабак Холдинг“…Тази сделка, която ще остави на улицата десетки дребни търговци от Димитровград, е ясно доказателство за симбиозата между големите политически партии, работещи в полза на определени икономически групировки“, се казва в нея.

Зелените ясно заявяват, че рекламата на цигари и компании, произвеждащи такива продукти, отдавна е забранена в много развити страни. Оттам намаляла и консумацията. Предлагат ясен регламент, според който на павилионите не трябва да има никаква реклама на цигари и дружества, производители на подобни изделия. Собственикът да бъде задължен да ги брандира с предупредения за последствията от тютюнопушенето. При възможност, спешно прекратяване на договорите за тези павилиони. Целият текст на декларацията може да видите от този линкПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Не че съм фен на Пеевски, даже напротив, ама ми е доста смешно партия, която се обяви за декриминализацията на марихуаната да се бунтува срещу бараки за цигари. Или, познавайки „Зелените“, по-скоро зеленеят от яд, че не са могли те да си извъртят някоя (поредна) далавера, пък Пеевски ги е изпреварил 😉

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук