ЗЕЛЕНИНА И ЦВЕТЯ В МБАЛ – ХАСКОВО ОТ МЛАДЕЖИТЕ НА ГЕРБ

ГЕРБ - Хасково
контакти

Зеленина и цветя засадиха в градинката на МБАЛ Хасково младежите на ГЕРБ, непосредствено до детското отделение. Повод бе настъпването на първа пролет. Те правят това за втори път в двора на здравното заведение. Първото бе за Деня на детето миналата година. Тогава младите гербери обещаха на децата в болницата едно приятно място за разходка и игра. Потвърдиха ангажимента си, засаждайки зюмбюли и туи. В инициативата се включи общинският координатор на партията Евгения Ангелова.

Вечно зелени фиданки бяха посадени също пред новооткритото отделение по инвазивна кардиология. Младежите се грижат и за градинката пред родилното отделение, припомни изпълнителният директор на болницата доктор Славчо Близнаков. Той изказа благодарността си към жеста  и допълни, че по-приветливата околна среда със сигурност помага за по-бързото възстановяване на пациентите. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук