Звездни празници със заря от „Айко Трейд“

Дружеството се утвърждава и в хоби сектора

контакти

Предстои най-звездният миг от календара – Нова година. Неизменна част от този празник е зарята. Обичаме да я гледаме и да чуваме гърмежите, но ако решите да си направите фойерверки, специалистите са категорични, че трябва да си ги закупите от лицензирани търговци. И това е така, защото за да имаме искрящ и весел празник, на първо място се поставя сигурността.

Ето защо ви препоръчваме магазините на „Айко Трейд“. Те не само са лицензирани за тази дейност, но и фирмата от дълги години е утвърдена на пазара в тази сфера. Пиротехнически изделия – професионални и любителски, предлага от 2002 г. насам.

В обектите на „Айко Трейд“ клиентите ще получат от консултантите професионална информация и точни инструкции за артикулите, които желаят да закупят. Ще им бъде обяснено какво и как да се направи, как да се запали, как да се осигури укрепването, за да се предизвика конкретният пиротехнически ефект. На всяка стока има задължителни за спазване инструкции на български език, за допълнителна достъпност и увереност, че всичко ще протече както трябва.

Избор за всеки джоб, за всеки вкус

От пиробатерии, през пиратки, римски свещи… до конфети и бенгалски огън са част от предложенията, с които можете да отпразнувате не само Нова година, но и всякакви други празници. Асортиментът е богат. Специално при пиробатериите се предлагат близо 70 модела. Има и нова стока, с нови ефекти. А цените са атрактивни, дори на някои артикули са намалени. Както се казва, има за всеки вкус и за всеки джоб.

Пиротехниката основно е произведена в Китай, който е сред лидерите в тази сфера и като цена, и като качество. Всички продукти са с CE маркировка, за да се продават и да са сертифицирани за европейския пазар.

„Айко Трейд“ се утвърждава и в хоби сектора. Щандовете са заредени с пособия за лов, риболов, туризъм. В продажба отново са газовите оръжия, които за известно време не се предлагаха, поради проблеми със сертификатите на държавно равнище. Освен газово, предлага се и въздушно оръжие. Към разнообразието се добавят и стоки за парти зоната, включително възможност за осигуряване на украси и декори.

„Айко Трейд“ прави много професионални събития за общини и частни инициативи. Тяхно дело са например фойерверките за паленето на светлините на елхите в Димитровград, Хасково, откриването на ски сезона в Банско… В първите два града, както и в Неделино, ще прави заря на 31 декември… Дружеството работи с екип от лицензирани пиротехници, които подготвят събития на територията на цялата страна.

Преди година фирмата отвори нов и по-просторен магазин в Димитровград, на метри от познатия доскоро на клиентите червен фургон, срещу хипермаркет „Енди“. Интересът им към него се засилва, защото има място за много повече стока от различните отрасли – от пиротехника до ловни и риболовни принадлежности и др.

В Димитровград има още два лицензирани магазина – до автобусната спирка за Хасково – на бул. „Трети март“ № 8, както и на Неделния пазар – близо до борцовата зала. Обекти има още в Гълъбово, Банско, с намерение скоро да развива търговската си мрежа и в други градове.

Без почивен ден по празниците

Магазините на „Айко Трейд“ работят без почивен ден. От понеделник до петък са отворени до 18:00 часа, в събота и неделя – до 17:00, както е и по Коледа. На 31 декември ще посрещат клиенти до 20:00 часа. Обектът на Неделния пазар в Димитровград ще е отворен с работното време на тържището – на 29, 30 и 31 декември.

Отстъпките и промоциите – гарантирани!

Отстъпките за редовни клиенти са гарантирани! Немалко ще бъдат и промоциите. Препоръката е да не се чака последния момент, защото по-интересните и промоционални стоки може да са на привършване в последните дни на декември. Дори да закъснеете обаче, стоковото многообразие е достатъчно и вратите на „Айко Трейд“ са отворени всеки ден за вас.

Освен да посетите магазините на фирмата, може да разгледате част от предложенията на фейсбук страницата на дружеството, както и на www.ajko-trade.com. Може да позвъните и на тел. 0878 279 737. Весели коледни и новогодишни празници пожелава на всички „Айко Трейд“!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук