За ценителите на хубавата музика – концерт на квартет „Белканто“ в театър „Апостол Карамитев“

контакти

Всички ценители на хубавата музика ще могат да се насладят на концерта на квартет „Белканто“, на 11 ноември от 18:30 часа в Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ – Димитровград. Събитието е част от програмата на Есенни музикални дни „Жул Леви“.

Квартет „Белканто“ – Теодор Батуров от Хасково, Валентин Гальов от Бургас, Тончо Тончев от София и Светозар Христов от Стара Загора. Трима тенори и един бас-баритон. Всеки от тях има изключителен диапазон на гласа и различен тембър от останалите. Четири огнени характера с изключителни гласове, събуждащи взрив от емоции във всяка публика, до която се докоснат.

Входът с покани, от касата на театъра в Димитровград, с работно време от 10:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 19:00 часа. За допълнителна информация, тел. 039166336 и 0879294603, както и на страницата на ОДТ „Апостол Карамитев“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук