ЗА СЕДМИ ПРИЗ ИЗЛИЗА СКБ „ДИМИТРОВГРАД“ УТРЕ

За първото място в отборното класиране излизат утре борчетата на спортен клуб по борба „Димитровград“. В спортна зала „Младост“ ще се проведе седмото издание на Международен турнир по борба свободен стил за деца до 13-годишна възраст. Началото е от 9 часа в събота.

Надяваме се за пореден път да спечелим първото място, заяви председателят на клуба Георги Петров. Той напомни, че във всички шест издания досега отборът е спечелвал надпреварата. Повод за организирането на турнира е основаването на СКБ „Димитровград“ през 2007 г.

Днес, от 17 часа, се провежда техническа конференция. Час по-късно борчетата ще минат през кантар. От България пристигат 10-12 отбора, а от чужбина – 7. Турция изпраща 3 тима, Молдова – 2, Украйна – 1, Македония – 1.

Отборите участват по наша покана. На тепиха ще се борят 170-180 състезателя. От нашия клуб ще участваме с над 30 борчета. През 2012 г. имаше повече участници, което създаде трудности. Тази година решихме да редуцираме общата бройка, каза още Георги Петров. По думите му в турнира участват предимно момчета, но утре ще има и една категория за момичета. Той покани всички да дойдат да подкрепят димитровградчанчетата. Входът е свободен. 

[box_info]Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu[/box_info]  

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук