За Свети Валентин и Трифон Зарезан изберете подарък от магазин „Дионисий“

Вратите са отворени всеки ден, включително събота и неделя. Асортиментът се обновява с подбрани, качествени стоки

контакти

На всеки му се иска, когато подарява нещо, дарът да хареса на човека за когото е предназначен и в същото време – да е оригинален, за да изненада истински. С особена сила това важи за Свети Валентин и Трифон Зарезан, когато честваме празника на любовта и виното, чувствата и красивите послания. За да изберете точно такива – разнообразни и уникални подаръци, вашето място е магазин „Дионисий“ в Димитровград.

Там ще намерите каквото търсите, дори много повече от това. За да се ориентирате в индивидуалния си вкус, може да разчитате на любезния, компетентен и усмихнат персонал. Продавач-консултантите на „Дионисий“ ще ви насочат в избора на подарък, както и за начина, по който може да го подготвите за любимия човек.

„Дионисий“ предлага богат асортимент за всякакви празници, който периодично и постоянно се обновява. На преден план в следващите дни са серията предложения за празника на любовта и виното, които могат да се съчетават с други по-традиционни артикули. На отделните кътове са изложени чаши и сервизи, свещи, сърца, вино, плюшени играчки, бижута, картички с пожелания, статуетки, картини, икони, вази, рамки, и всякакви сувенири.

Клиентите предпочитат изделията – ръчна изработка, от които има достатъчно по витрините. Погледът се спира на направено от мъниста сърце, красиво декорирани бутилки, естествени перли, сребърни колиета и обеци, посребрени сервизи и картини със златно покритие, специално пенливо вино, бяло, червено и розе, отлежали алкохоли, подходящи за двойния празник.

Могат да бъдат описани още много идеи и предложения, но е най-добре да се запознаете на място и да направите своя избор. А разнообразието е голямо, както и възможности за комбиниране на артикули. Добри идеи са опаковането на един или няколко подаръка върху обособена поставка, кошница с различни дарове, по желание на посетителите и всякакви други съчетания, за да стане сътвореното оригинално и уникално.

Доверете се на „Дионисий“, където стоките са подбрани и качествени, на разумни цени. Вниманието към всеки отделен клиент е специално и посетилите магазина един път, с желание го правят отново. Той се намира на бул. „Трети март“ №4 в Димитровград, а вратите му са отворени във всеки един ден от седмицата. Работното време от понеделник до петък е от 9:30 до 19:30 часа, в събота – от 10:00 до 19:00 часа, в неделя – от 10:00 до 18:00 часа. Всеки ще намери себе си в „Дионисий“! Посетете го и ще се уверите!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук