За Републиканско, Балканско и Европейско първенство загряха в Букурещ „Бугари“

контакти

Традиционен турнир по джу-джицу „Букурещ оупън“ се проведе преди дни в румънската столица, с участието на над 600 състезатели в различни възрастови групи. Българските клубове бяха от Русе, Бургас и Димитровград, който бе представен от спортен клуб „Бугари“.

Турнирът бе своеобразна загрявка за представителите на „Бугари“. На клуба предстои участие на републиканско първенство в Ловеч, което е предвидено за 20 май. След това започва лятната подготовка за Балканско първенство в Атина и Европейско първенство в Болоня.

На преминалия турнир в Букурещ състезатели на „Бугари“ спечелиха два сребърни и два бронзови медала. На второ място, при 18-21-годишните, се класира Ивайло Костов в кат. 77 кг. Също сребърно отличие спечели Даниел Чакъров, в същата възрастова група в категория 62 кг. За първото място Чакъров спори със състезател от Румъния, който стана световен вицешампион тази година. Трети места спечелиха Яна Димитрова и Денислав Иванов във възрастова група до 18 години.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук