ЗА ПЪРВИ ПЪТ: ФЕСТИВАЛ НА ХУМОРА И ШЕГАТА

Ден на хумора и шегата Димитровград
контакти

На 1 април се проведе шестото издание на празника, посветен на хумора и шегата. За първи път обаче, проявата премина под формата на фестивал. Досега инициативата беше само общинска. Целта ни е оттук нататък да я превърнем във фестивал от национален характер. Въпреки че първият път нямаше конкурсен характер, надяваме се да успеем да реализираме идеята и да даваме награди на отличили се участници. Това каза Здравко Нейчев, след представлението снощи в театър „Апостол Карамитев. Той е председател на читалище „Васил Левски“, което е основен организатор.

Интересът към шоуто бе голям, а в залата почти нямаше място. С бурни аплодисменти публиката посрещна и изпрати актьорите. Хумористичното представление води Яна Тодорова. Откри го Ванина Костова, една от солистките към Забавно-духов оркестър. Зрителите се насладиха на редица комични изпълнения, както и на танците на читалища от общината. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук