ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРОТЕСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНА СЕСИЯ

контакти

За първи път тържествена сесия в Димитровград, посветена на празника 2 септември, бе съпътствана от протест. Той бе подготвен от „Да за Димитровград”. В самия край на заседанието представителите на сесийната група на Коалицията издигнаха транспарант с името на Салим Наим. Причината бе неразглеждане на точката от Общинския съвет, свързана с предложението треньорът на спортен клуб по борба „Димитровград” да стане почетен гражданин.

Общински съветници и председателят на Общинския съвет недопуснаха точката за разглеждане с един от мотивите, че Салим Наим е млад. Той е млад, но е постигнал много повече, отколкото тези, които присъстват в заседателната зала. Някои хора казват, че младостта не би трябвало да се поощрява. Напротив, коментира непосредствено след тържествената сесия лидерът на „Да за Димитровград” Стефан Димитров.

Според него, след решението на Председателския съвет за недопускане, точката не е могла да бъде внесена като извънредна, защото по правилник се отнася само за неотложни предложения.

На въпрос, защо на сесията през юли от Коалицията не са повдигнали темата, Димитров беше лаконичен: Вижте, ние не сме дошли да правим циркове. Ние сме дошли да работим за Димитровград.

Това младо момче трябва бъде поощрено. Същото се отнася и за културиста Добри Делев, допълни Стефан Димитров.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. „Вижте, ние не сме дошли да правим циркове“..Да бе,верваме ти 🙂 „Това младо момче трябва бъде поощрено. Същото се отнася и за културиста Добри Делев, допълни Стефан Димитров.“ Направи предложе пред СД на „Неохим“,колко му е да ги поощрите.Може и да ги назначите на някоя слуижбица,както много други мамини/таткови синчета/щерки.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук