За първи път признават присъствието на извънземни на планетата?

контакти

Останки от предполагаеми извънземни бяха показани в Мексико, в рамките на първото публично изслушване, посветено на НЛО.

Двете тела са открити в Перу през 2017 година и са на възраст съответно 700 и 1800 години. Те са само с три пръста на всяка ръка и удължени глави.

Учените твърдят, че могат да докажат, че двете същества нямат човешко ДНК. Изслушването в мексиканския Конгрес има за цел да се стигне до становище за феномена, което евентуално да бъде отразено в Закона за защита на въздушното пространство.

Така Мексико може да стане първата страна в света, която признава присъствието на извънземни на планетата, съобщават местни медии, предава БНТ.

„Това е първият път, в който извънземен живот се представя в такава форма и твърдя, че си имаме работа с нечовешки екземпляри, които не са част от нашата земна еволюция“, коментира, цитиран от bTV, уфологът Хайме Маусан.

Направен е анализ, който показва че 30 процента от ДНК-то на останките е непознато на учените. Ако конгресът приеме твърденията за истина, Мексико ще стане първата страна в света, която признава съществуването на извънземни.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук