ЗА КАКВА БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВАТ КАНДИДАТИТЕ И КМЕТЪТ НА ДИМИТРОВГРАД

контакти

Гласувам да спре разделението в Парламента, да спре разделението в институциите и сред хората. Статуквото би се продължило ако в Народното събрание намерят място провалени партии и идеологии, коментира кандидатът за депутат от Димитровград Владимир Митрушев, който бе дошъл с приятелката си.

Според него, при избирателна активност над 60%, ще се стигне до стабилно правителство и управление. Ако се стигне до нов предсрочен вот, това ще бъде пагубно за хората. Дано те да осъзнаят, че всичко е в техните ръце, допълни той.

Важно е подкрепата за политиците да е явна и видима. Вижда се, че в последните години все по-малко и по-малко хора гласуват, явно, виждайки неизпълнението на ангажиментите. Важно е хората да излязат да гласуват. Те имат възможност да упражнят вот с преференция, която е ангажираща за всеки един от избраниците. Искам да пожелая на всички депутати да работят ползотворно – за хората. Гласувам да има промяна и реформа в България. Това каза Стефан Димитров, другия кандидат за депутат от Димитровград, който гласува заедно със съпругата си. Димитров поздрави учителите по случай днешния им празник, като допълни, че това е добър повод да се помисли за промяна в образователната система.

Сега сме в началото на октомври, европейските фондове трябваше да започнат да функционират в началото на 2014 г., която е нулева. Аз не искам следващата и по-следващата година да бъдат отново нулеви за българските граждани и за гражданите на Димитровград. Така че призовавам всички да излязат да гласуват, за да може България да продължи по пътя на европейското си развитие, коментира кметът Иво Димов, който гласува заедно със семейството си. Той също поздрави учителите за празника им, като подчерта, че неговата майка е учителка.

От началото на мандата се стремя да бъда кмет на всички, без да деля хората по етническа и партийна принадлежност. Но няма как да бъда безучастен към случилото се през изминалата година и към това, което ни предстои. За да бъдем полезни на хората и да провеждаме ползотворни политики, важно е да имаме работещо правителство, работещ парламент и стабилна България, каза още градоначалникът.

Правото си на глас упражни и самостоятелният кандидат Господин Тонев. Изборът ми е за въвеждане принципите на Социалното пазарно стопанство, което може да предизвика истински прелом. То е основа за по-добро общо бъдеще. Гласувах с очакването повече хора да бъдат активни и да решават самостоятелно как да изграждат живота си. Тогава и страната ще бъде по-силна и независима, коментира той.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук