ЗА ЕДНА ГОДИНА: 47 МИЛИОНА БЕЛЕЖКИ СЕ ВЪРТЯТ В ДАНЪЧНАТА ЛОТАРИЯ

контакти

[quote]МЕСЕЦ ДО ГОЛЯМАТА НАГРАДА – ЛЕКА КОЛА[/quote]

Над 47 милиона касови бележки са се завъртели до този момент в лотарията на НАП. Стартът й бе даден точно преди една година. На 16 ноември данъчните отбелязват професионалния си празник – Денят на свети Матей. Светецът бил митар /събирач на данъци/.

auto-bannerБлизо 4000 са феновете на лотарията от Хасково и региона, които играят за награда с 1 2000 000 бележки. От Приходната агенция напомнят, че в нея може да участва всеки, навършил 14 години. За целта е необходим профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрация на валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Обръща се внимание, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото получават наградите си срещу тях.

Един месец остава само до определяне на късметлията, който ще грабне голямата награда. Тя е лек автомобил и ще бъде връчена през декември, малко преди коледните празници.

С Лотарията НАП реши да насърчи гражданите да изискват касови бележки при покупките си и така да се стимулират търговците да декларират реалните си доходи от продажби. Регистрираните досега бележки в нея осветляват търговски обороти в страната за над 616 милиона лева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук