ЗА ДЕНЯ НА СПОРТИСТА – МИНИФУТБОЛ, ТЕНИС НА МАСА, СТРИЙТБОЛ

Ден на спортиста
контакти

За Деня на спортиста – 17 май, традиционно ще се проведат редица спортни събития. През тази година са предвидени три прояви – минифутбол, тенис на маса и стрийтбол. Всеки може да се запише за участие, няма възрастова граница. Единственото условие е състезателите да не бъдат професионалисти, съобщи Галина Тодорова, организатор „Спортни дейности“ в общината.

Минифутболът започва на 13 май на стадион „Раковски“, от 17:30 часа. Надпреварата ще продължи четири дни. Повече информация желаещите да участват може да получат на тел. 0882/652969. Тенисът на маса ще се проведе от 15 часа на 15 май, в спортна зала „Младост“. Там посоченият телефон за заявки е 0899/313738. Традиционният стрийтбол турнир стартира в ЕГ „Иван Богоров“ на 17 май, от 14 часа. Играчите, формирали отбори, могат да потвърдят участие на номера, посочен за минифутбола. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук