ЗА ДВА ДНИ ПАДАТ ПОВЕЧЕ ВАЛЕЖИ ОТ НОРМАТА ЗА МЕСЕЦА

контакти

За два дни на територията на област Хасково ще паднат повече валежи от нормата за месец май, която е 64 литра на кв. м. За денонощието са паднали 38 литра на кв. м. През следващото денонощие се очаква тяхното количество да бъде от 20 до 40 литра на кв. м, коментираха от Националния институт по метеорология и хидрология.

От НИМХ уточниха, че данните са от метеорологичната станция в областния град. Облаците са купесто дъждовни и е възможно на други места в региона да са се изваляли повече количества.

Дежурният в община Димитровград коментира, че към момента няма оплаквания от локални наводнения. Прогнозата за времето сочи, че през следващите 2-3 дни температурите няма да надхвърлят 20 градуса. Валежите ще бъдат интензивни, редувайки се умерени и силни. Те ще спрат в събота вечерта, но ще остане облачно. 

Общинска администрация Димитровград уведомява съставите на СИК, участвали в  провеждането на  избори за Европейски парламент от Република България, проведени на 25.05.2014 г., че в 10 часа на 30.05.2014 г. /петък/ стартира изплащането на възнаграждения в стая № 12 , партерен етаж, сградата на общинска администрация  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук