За връщане на стабилността гласуваха млади кандидати

За стабилност и нормализиране на държавата заявиха, че гласуват на президентските и парламентарни избори младите кандидати за народни представители от Димитровград Деян Иванов и Божидар Петков.

Гласувах най-вече с надежда, че ще прекратим хаоса и ще си върнем стабилността. Надявам се държавата отново да тръгне да се развива по нормален начин, без да се говори от сутрин до вечер за проблемите. Трябва да се вземат бързи, спешни и адекватни мерки, за да не прерасне здравната криза в икономическа и да не стигнем до път без изход, посочи Деян Иванов, който упражни правото си на глас в 14-та секция в ОУ „Алеко Константинов“.

Гласувах за това страната да се върне на пътя на развитие, който бе поет преди няколко месеца, преди този хаос, който настана. Вотът ми е за това хората в област Хасково да се гордеят с техните представители в Народното събрание, с постиженията им във всяка една сфера на развитие, сподели Божидар Петков, гласувал в 45-та секция в ПМГ „Иван Вазов“.

Двамата кандидати призоваха хората да излязат и да гласуват, защото гласът на всеки един е важен, за да се достигне до разбирателство, работещ парламент и правителство.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук