Захари Бахаров в спектакъла „Чамкория“ на димитровградска сцена

Захари Бахаров ще участва в спектакъла „Чамкория“, на Театър 199 „Валентин Стойчев“. Представлението ще се състои на 15 май от 19:00 часа на сцената на Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ – Димитровград, съобщават оттам.

Заповядайте на едно незабравимо, невъобразимо смешно, вълнуващо и съдбоносно пътешествие с омнибуса на бае Славе! То ще ви отведе назад във времето до 1928-ма година. Ще изминете пътя от София до Чамкория с простосърдечния и изключително духовит герой на Захари Бахаров. Постановката на Явор Гърдев по романа на Милен Русков е театрален хит, който не бива да бъде пропускан, посочват организаторите.

Спектакълът не е подходящ за лица под 16 години. Представлението е с продължителност 130 минути и е с антракт, допълват информацията от ОДТ „Апостол Карамитев“.

Билети – от касата на димитровградския театър, с работно време от 10:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 19:00 часа. За повече информация, тел. 039166336 и 0879294603.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук