Затвориха за асфалтиране част от бул. „Георги С. Раковски“ в Димитровград

контакти

Затворена за асфалтиране днес е отсечката по бул. „Георги С. Раковски“ в Димитровград, от църквата „Свети Димитър“ до кръговото кръстовище.

Полага се плътна асфалтова смес, след като преди това бе положен изравнителен слой, биндер. Асфалтирането трябва да приключи до края на днешния ден, за да бъдат пуснати колите.

Утре ще се продължи с пресечките на булеварда, като не се предвижда затваряне на движението. Пътните знаци са монтирани, предстои полагането на хоризонтална маркировка.

В посочената част от булеварда е сменен водопроводът, поставени са нови дъждоприемни шахти, сменени са бордюри и др. Една от причините за забавянето се посочва технологичното време, необходимо за слягане на водопровода.  Цялостно ремонтът се очаква да приключи в рамките на тази седмица.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук