ЗАТВАРЯТ ЗА 3 ДНИ БУЛ. „ТРЕТИ МАРТ”, МЕЖДУ 2 КРЪСТОВИЩА

контакти

Затворен между 15 и 18 август ще бъде бул. „Трети март” от кръстовището с улица „Емилиян Станев” до кръстовището с улиците „Любен Каравелов” и „Патриарх Евтимий”, информират от Общината. Шофьорите, през това време, се налага да използват обиколни маршрути:

  • Движещите се по булеварда в посока Хасково се пренасочват по ул.„Емилиян Станев” към бул.„Христо Ботев”, откъдето излизат отново на бул.„Трети март”.
  • Движещите се към центъра на Димитровград пък, по улица „Любен Каравелов”, излизат на „Добри Чинтулов”, оттам през „Първи май” – на „Трети март” в подножието на Кръговото край Водната кула.

Временната организация се налага заради изграждането на техническа инфраструктура -водопровод, асфалтиране, тротоарно пространство в този участък на булеварда, поясняват от Общината.olea-625-50 ban

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук