ЗАТВАРЯТ ПОДЛЕЗА НА ГАРАТА ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ

От днес до края на септември 2014 г. пешеходците няма да могат да преминават през подлеза на жп гарата в Димитровград. Затварянето е във връзка с предстоящите строително-ремонтни работи по реконструкцията и електрификацията на железопътната линия Първомай – Свиленград, фаза Димитровград – Харманли. За ремонта на подлеза и неговото затваряне съобщават от Национална компания „Железопътна инфраструктура“ /НКЖИ/, информират от общината.

Хората ще могат да преминават през пешеходния мост, т. нар. пасарелка, до хипермаркет „Лидл“. Съоръжението ще бъде въведено в експлоатация до дни.

 

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. не пишете глупости и не подлъгвайте хората с невярна информация…….как ще „пуснат“ пасарелката като няма издаден все още АКТ 16……..а относно затварянето от ВЧЕРА на подлеза и надлеза-ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.Всяка сутрин включително и тази минах през подлеза и никак не беше затворен както оповестихте вчера гражданите…………Учтиво Ви моля,когато имате актуална информация за реалното затваряне и преминаване през подлеза,моля тогава информирайте гражданите………Достатъчно сложно за преминаване направиха и без това малкия ни град……..слънчев ден

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук