Затварят моста над река Марица в Димитровград за три дни, заради асфалтиране на отсечка

От понеделник, 31 януари, до сряда 2 февруари ще бъде ограничено движението на автомобили в участъка след кръстовището на бул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Захари Зограф“ в Димитровград, заради извършващи се ремонтни дейности, съобщават от Общината.

Това ще наложи затваряне и на моста над река Марица, водещ към кварталите, за посочения период. През това време ще се използва алтернативният маршрут по т. нар. околовръстна северна дъга на града към кв. „Изток”.

Дейностите в участъка предвиждат да бъде сменена напълно пътната настилка към моста. Ще бъдат изгребани павета, които в момента покриват въпросния участък, след което ще се положи трошен камък и нов асфалт. Ремонтът е част от капиталовата програма на Община Димитровград.

Отсечката се прави, за да се подобри инфраструктурата към кварталите и да се постигне подходяща връзка преди и след моста.

При неблагоприятни атмосферни условия, възможно е с ден да се удължи времената организация на движението.

Община Димитровград се извинява за причиненото неудобство на гражданите, които ползват маршрута!

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук