ЗАТВАРЯТ ЗА 100 ДНИ ЧАСТ ОТ БУЛ. „ДИМИТЪР БЛАГОЕВ“

Заради ремонтните дейности по т. нар. Воден цикъл в Димитровград затворен от следващата седмица ще бъде част от бул. „Димитър Благоев“. Реорганизацията на движението ще обхване отсечката от кръговото на ОМВ до кръстовището с ул. „Васил Петлешков“. Изпълнителите са преценили, че за ремонтите са необходими 100 дни, но ще гледаме да се справим по-бързо, коментира заместник-кметът Светослав Стойков.

След въвеждането на поредната реорганизация, движението ще преминава основно през бул. „Георги Раковски“. Връзката с него ще става през улците „Иван Вазов“ и „Груди Кирков“. При връзката на ул. „Иван Вазов“ с булеварда са сложени временни светофари, предстои оформянето на пешеходните секции, знаците и маркировката. При необходимост, светофари ще се сложат и на ул. „Груди Кирков“.

Допълнително затруднение за шофьорите ще бъде забраната за паркиране по ул. „Иван Вазов“. Обмисля се също временно преместване на стоянката за таксита до църквата. За идващите на Неделен пазар пък е добре да премнават по околовръстното на северната дъга и оттам – през бул. „Стефан Стамболов“, за да стигнат до тържището.  

[box_info]Автобусни и самолетни билети – www.avtogara-dimitrovgrad.com[/box_info]  

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук