ЗАТВОРИХА ОТСЕЧКАТА ОТ ВОДНАТА КУЛА ДО ПАЗАРА В ДИМИТРОВГРАД

Вече е факт затварянето на отсечката от Водната кула до Неделния пазар в Димитровград. От вчера текат организациите по поставянето на табелите. Днес изпълнителите от „Терна“ поставят металните съоръжения, които да отклоняват колите.

Първите дейности по т. нар западна тангента са премахване на част от дърветата и храстите. Там предстои в близките месеци да се ошири платното с две допълнителни ленти, които ще се свързват с предстоящото около кулата кръгово. След приключване на ремонтите по западната тангента, такива ще започнат и от противоположния край, в посока новата автогара, откъдето минава в момента движението.

Реорганизация ще се наложи и за пешеходците. При напредването на дейностите, те вече няма да могат да минават в отсечката от Водната кула до пазара и обратно. Преминаването ще става по тротоарите към новата автогара.

В началото на април трябва да бъде готов пешеходният мост /пасарелка/ в района на неделното тържище. Ако има забавяне, ще бъдат оформени подстъпи през линиите.   Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук