ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС И НАПРЕЖЕНИЕ НА КОЛЕДНИЯ КОНЦЕРТ НА ДЕТСКИЯ ЦЕНТЪР В ТЕАТЪРА

При засилен интерес премина снощният концерт на Общинско предприятие „Детски и младежки център“ – „Коледа е тук“ в ОДТ „Апостол Карамитев“. Театърът се оказа изключително тесен за дошлите деца и роднини. Той беше насрочен за 18:00 часа, когато вратите на културната институция се оказаха заключени. Напрежение възникна сред родители и деца, останали отвън. Негативни бяха техните изказания за организацията, пристигна и патрулка.

Впоследствие се разбра, че освен концерт, има и награждаване на деца. Някои от тях влезнаха със закъснение, когато пространството се изпразни от тръгващите си хора. В определен момент, залата с правостоящи бе пълна, както и цялото фоайе. Ако стане проблем, как ще реагираме, коментираха от театъра. За щастие, напрежението не ескалира. Родители допълниха, че след като има толкова много хора, е трябвало концертът и награждаването да се проведат в спортна зала „Младост“. Освен това, да се раздават покани, спрямо местата. Близо час преди проявата всичко беше пълно. Част от наградените деца не успяха да влезнат. Пуснала съм детето си да вземе наградата и го чакам, за да си тръгваме, сподели родител пред заключените врати.

Иначе, празникът започна с награждаване на отличени в конкурси. След това концертът продължи над два часа и половина, с участието на Дядо Коледа, Снежанка и богата програма от Детския център.

olea-625-50 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук