ЗАСЕГА: 3400 ХАСКОВЛИИ, С ПОЛОВИН МИЛИОН КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, МЕРАКЛИИ ЗА КОЛА ОТ НАП

контакти

newbeauty3400 хасковлии участват, засега, в жребия за голямата награда – кола, в лотарията на НАП и Министерството на финансите. Те са регистрирали повече от 540 хил. касови бележки, за над 6,2 млн. лева. За голямата награда в страната са регистрирани 19 млн. касови бележки, за над четвърт милиард лева. Тя ще бъде изтеглена тази Коледа. Дотогава данъчните раздават всяка седмица смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3D телевизор, информират от Приходната агенция. Четвъртият месечен победител ще бъде изтеглен на 3 април.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от Агенцията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук