Марихуана в джоба на димитровградчанин прати полицаи в склада му

контакти

След откриване на дрога в джоба на димитровградчанин, полицаи претърсили и ползван от него склад, където откриват още наркотик.

Пет минути след полунощ униформени проверили 17-годишен. В дрехите му намерили глава от суха зелена листна маса. Последвало претърсване на ползвано от него складово помещение на улица „Хр. Данов“. Там открили още 9 грама марихуана, пакетирана в станиолови сгъвки, информират по случая от Областната дирекция на МВР.

Оттам поясняват, че още в четирима е била открита дрога през изминалото денонощие.

С по грам дрога са задържани в Симеоновград двама, проверени по обяд. В мъжете, на 42 и 32 години, служителите открили съответно бяло кристално вещество и суха зелена листна маса, подлежащи на експертиза.

„Компания“ в ареста на управлението в Харманли им правил 28-годишен от града, който при вида на полицаите изхвърлил на земята грам марихуана.

В управлението на областния град е доведен вчера 30-годишен, признал, че държи в дома си на ул. „Герлово“ 5 съцветия марихуана, които предал с протокол.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук