Съдят наемател, убил хазяйката си по жесток начин

Окръжен съд – Хасково стартира дело днес по отношение на 56-годишения П.Ц.П. от Бургас, че преди година и половина с особена жестокост убил жена в Димитровград.

На 26 юни 2020 г. подсъдимият нанесъл множество удари с тъп предмет – раздвижен /френски/ ключ в областта на тялото и  крайниците, причинил множествена травма и умишлено умъртвил димитровградчанката.

Според Наказателния кодекс, за подобно престъпление се предвиждат наказание „лишаване от свобода“ за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Съдът насрочи делото за разглеждане по общия ред в открито съдебно заседание за разпит на свидетели и вещи лица на 16 февруари тази година.

Припомняме, че убитата 62-годишна е била хазяйка на П. П. в приземен етаж на къща в Димитровград. Между двамата възникнал битов спор, след който наемателят нанесъл на собственичката на къщата множество удари по тялото с водопроводен ключ…Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук