Започва регулярно миене на улиците в Димитровград

контакти

От следващата седмица започва регулярно миене на улиците в Димитровград, като ще се спазва определен график, съобщиха от Общината.

Дейността е традиционна и началото й е всяка година в началото на пролетта, когато температурите трайно започнат да се повишават.

В предходните периоди миенето се правеше в късните вечерни часове, когато няма голям автомобилен трафик. В началото сега това ще се прави през деня.

От Общината се извиняват предварително на хората за евентуалното причинено неудобство, но подчертават, че е важно уличната мрежа да бъде чиста. Това се отнася за тротоарите, градските и паркови части.

Вече има и няколко нови машини, които са включени в почистването. Междувременно, освен измиване, предимно основните булеварди се освежават с техника, която разпръсква вода по икономичен и ефективен начин.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук