Започва кандидатстване за ин витро в Димитровград

контакти

Започва кандидатстването за финансово подпомагане за процедури „Ин витро“ на лица, двойки, живеещи във фактическо съжителство и семейства с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград, информират от общинската администрация.

Прием на документи от кандидатите за финансова помощ от Общинския фонд Ин витро е до 31.05.2024 г., съгласно нов „Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана  репродукция на лица, двойки, живеещи във фактическо съжителство и семейства с репродуктивни проблеми на територията на Община Димитровград.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи, могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги – на следния линк.

Срокът за подаване на документи за кандидатстване за финансиране през 2024 година е от 01.05.2024 г. до 31.05.2024 г. /включително/.   

Наборът от необходими документи се внася в сградата на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик, на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текст: „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук