Заплатите в „Неохим” със 100 лева нагоре от януари

Бонусите ще бъдат запазени и след повишението

контакти

100 лева увеличение на щатните си заплати ще получат от 1 януари 2018 г. всички работещи в „Неохим” АД, съобщиха от ръководството на компанията.

Промяната е заложена в изготвящия се в момента бизнес план за следващата година. Това е поредната стъпка на мениджмънта по поетите от него ангажименти за увеличаване възнагражденията на персонала, уточняват от ръководството.

Оттам припомнят, че за последните две години освен десетпроцентното предишно увеличение на заплатите, бяха въведени и ежемесечни бонуси при положителен финансов резултат, които вече достигнаха 25 процента на база заплатата. Бонусите ще бъдат запазени и след повишението от началото на 2018-а. Сегашното увеличение представлява над 10-процентен ръст на заплатите за голяма част от персонала.

Работещите в завода ще получат бонуси и за юли, въпреки че финансовият резултат за месеца не е положителен. Те ще се изплатят от фонд на базата на 5 процента от месечното трудово възнаграждение.

С поредното увеличение считаме, че ще повишим мотивацията на работещите в компанията и се приближаваме към заявеното намерение в близко бъдеще средната заплата в „Неохим” да достигне 2000 лева, коментират още от ръководството. През миналата финансова година средното месечно възнаграждение бе 1550, а за 2018-а се очаква да бъде не по-малко от 1700 лева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. А защо от януари ? По-добре от сега с по 100 лв . И от януари с още 100 за да се изравнят с заплатите на Язаки.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук