Занимателна ваканция през август в Градска библиотека „Пеньо Пенев“

Творческо и забавно лято за своите малки и по-големи приятели е подготвила за поредна година димитровградската Градска библиотека „Пеньо Пенев”, съобщават оттам. От 1 до 31 август открива лятна програма „Занимателна ваканция”.

Децата ще се потопят в света на четенето, творчеството, изкуството и знанието – от понеделник до петък, в часовете от 9:30 до 10:30 часа и от 10:30 до 11:30 часа.

В рамките на лятната програма са организирани клубове за деца от 6 до 10 години – „Занимателно четене“, „Обичам Димитровград“, „Art Аttack работилница“ и „Немски език“, а за по-големите, 11-15 години – „Творческо писане“.

Всеки клуб ще приема до 15 деца. Участието в „Занимателната ваканция“ ще става след предварително записване до 31 юли 2022 г. в Детския отдел или на телефон 0391 6 69 56.

Занятията на клубовете ще се провеждат по утвърден график, с който може да се запознаете на страницата на Градска библиотека „Пеньо Пенев”.

Оттам съобщават още, че библиотеката спечели иновативен проект за дигитализация на книжни носители и културни обекти, създаване и публикуване на дигитално съдържание, изграждане на капацитет за работа в онлайн среда и др.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук