ЗАМ.-МИНИСТЪР РАЗЯСНЯВА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯТА НА ПАЗАРА НА ТОК

Информационна среща за либерализацията на електроенергийния пазар ще се проведе в Хасково, съобщават от областна администрация. В нея ще участва заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков, който ще води екип от Министерството на енергетиката.

Срещата ще се проведе на 18 ноември, от 16:30 часа, в зала „Марица“. Поканени са всички заинтересовани граждани да присъстват.

Потребителите ще могат да получат отговори на въпроси, за преминаването към свободен пазар на електроенергия. Това предстои да стане поетапно от началото на следващата година.

Информационната кампания за предстоящата либерализация в страната стартират Министерство на енергетиката, Комисията за енергийно и водно регулиране /КЕВР/, Български енергиен холдинг /БЕХ/, Българска независима енергийна борса, Електроенергиен системен оператор и електроразпределителните дружества.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук