Зам.-министър пристига в Димитровград за откриване на нов център

контакти

Заместник-министърът на труда и социалната политика в служебното правителство проф. Емил Мингов се очаква да пристигне в Димитровград на 10 май.

В сряда Мингов и кметът на община Димитровград Иво Димов ще открият първия в страната Център за активиране на неактивни лица – за лица от уязвими групи по  Програма „Развитие на човешките ресурси” 2021-2027 г. В откриването ще участва и директорът на местната дирекция „Бюро по труда“ Антония Тюйлиева, съобщават от Община Димитровград.

Оттам поясняват, че със свое решение Общинският съвет предостави помещение в сградата на Центъра за обществена подкрепа (бивше училище Климент Охридски), в което новооткритият Център ще извършва своята дейност.

Бенифициент на проекта е Агенцията по заетостта, в частност – териториалното подразделение на Агенцията в Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук