Заловиха заподозрени за кражби от магазини, коли, мазета и гаражи

контакти

В управленията в Хасково и Димитровград са били отведени заподозрени за кражби от магазини, коли, мазета, гаражи и други посегателства, информира в бюлетина си Областната дирекция на МВР.

Единайсет мъже, жена и двама непълнолетни са посетили полицейското управление в Хасково. Полицаите изяснили, че мъжете, на възраст от 13 до 55 години, 19-годишна и двама непълнолетни на 13 и 16 години, извършили кражби от магазини, леки автомобили, мазета и гаражи. За непълнолетното момче на 13 години са доказани 4 от кражбите, като той се съсредоточавал да краде от паркирани леки коли, стая между етаж и мазе. Трима от задържаните пазарували от магазини, като забравяли да платят на касите. Останалите отнемали чуждо имущество от гаражи и мазета. Мъже на 16 и 25 години отмъкнали кутия за дарения от пекарна на зеленчуковия пазар в града с неустановена сума. Жена на 19 и 23-годишният й съучастник, двамата от село Криво поле, посетили през декември златарско ателие в центъра областния град. Докато се правели, че разглеждат бижутата, успели да задигнат 3-грамов златен пръстен, който след залавянето си, върнали с протокол. Всички задържани признали деянията си пред служителите.

В управлението в Димитровград също регистрират задържани петима мъже, две жени и двама непълнолетни, хванати за кражби. По-характерните случаи са на кражба на стоки от магазин за 822 лева и задържани две жени на 23 и 25 години, с мъж на 22 години, превозващи с каруца 90 кг. желязо, 20 кг. алуминий и 37 кг. мед, които по техни думи откраднали от завод за полиестерна коприна в града. Останалите кражби са на мобилен телефон, хранителни стоки и велосипед. Задържаните в Димитровград също направили признания пред полицейските служители за стореното.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук