ЗАКОПЧАХА 7 ЗА МАЩАБНАТА КРАЖБА НА МЕД ЗА 300 000 ЛЕВА

контакти

Седем от Димитровград задържа полицията за мащабната кражба на медни проводници за 300 000 лв. Мъжете, на възраст от 19 до 33 години, са закопчани от хасковските и димитровградски криминалисти. От края на май и през юни на няколко пъти влизали в хале в кв. „Изток“, за да си присвоят ценния метал. Премахвали обвивката на проводниците с огън извън града. Медта продавали в пункт в Чирпан. 1100 кг е общото количество на откраднатото. Продължават действията по разследването и документирането на престъпната дейност на групата и индивидуалната съпричастност на всеки един, съобщават от областната дирекция на МВР. Пет от арестуваните по образуваното досъдебно производство са познати на органите.

За кражбата се разбра преди няколко дни. Материално отговорна за стоката била 30 годишна софиянка. Тя съобщила, че от склада в квартала изчезнали проводници с различно сечение, обвити в дървени макари. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук