Закопчаха работник в траурна агенция докато изравя кокаин

Иззети са 950 грама от дрогата, открита в буркани и в склад

Криминалисти са арестували мъж в момент на изравяне на черен плик от тайник, в близост до  сграда на улица „Хасковска“ в Димитровград, в събота вечерта. В плика е имало буркан с кокаин. От мястото са изровени и още 3 буркана със същото вещество, с общо тегло 600 грама, информират от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Впоследствие се оказва, че закопчаният е на 50 години от Сливен. Той работел в димитровградска траурна агенция, която е била претърсена. В склада й на различни места са открити 2 електронни везни, множество празни полиетиленови пликове с клипси и 350 грама кокаин. В калъфа на телефона му е открито и пликче с кокаин с тегло 0,6 грама.

Общото количество на иззетата дрога е 950 грама. Познайникът на полицията е привлечен като обвиняем и е задържан до 72 часа по образуваното досъдебно производство, поясняват от пресслужбата на полицията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук