ЗАКОНЕН ЛИ Е ОБЕКТЪТ ЗА ВЕСЕЛИН МИЛЕВ?

Стефан Димитров
контакти

На пресконференция председателят на общинския съвет Стефан Димитров коментира внесена докладна, с която се иска да се увеличи площта за застрояване за парка до училище „Пенчо Славейков“.

Според него там трябва да се направи проверка дали е законнно построено заведение „Форум“. Ако е незаконно – да се премахне. То принадлежи на общинският съветник от ГЕРБ Веселин Милев.

Димитров даде пример с бившия кмет на село Крепост, който имал незаконен краварник, бутнал го и го построил наново, комплековайки всички документи и разрешителни. Спомена и още подобни случаи. Аз съм сигурен, че Милев е човек с достойнство и ако има нещо нередно, ще премахне този обект, каза Димитров.

Засега председателят на Общинския съвет ще изчака произнасянето на съветниците и постоянни комисии по докладната. Допълни, че не е нормално на гърба на заведението да има врата, която води към двора на училището и там да се събират каси с бира.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук