ЗАКОВАХА ДПС С 2 ЛЕВА НАЕМ. ДРУГИТЕ – ПАК МЕТЪР. АТАМАН: ВЪЗМУТЕН СЪМ

контакти

[quote]НЕ СМЕ ТАЛИБАНСКА ПАРТИЯ, ЧЕ ДА СЕ ОТНАСЯТ ТАКА С НАС, ИЗРИГНА ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ[/quote]

ДПС ще плаща по 2 лв. наем за ползване на помещение общинска собственост. Решението бе взето на предходната сесия на ОбС Димитровград. Тогава бе решено ГЕРБ, БСП и РЗС да заплащат по 68 стотинки за кв. м. С мотив, че не е спазен принципа на равнопоставеност, Стефан Димитров и Катя Панева внесоха докладна за изменение. В нея предложиха на съветниците да гласуват унифициране на цените, т. е. всички също да отделят по 2 лв. Предложението бе отхвърлено. Така отново движението бе заковано, образно казано. Запази се приетото на предишната сесия – трите партии да заплащат по 68 стотинки, а за ДПС да остане 2 лв.

Още при първото гласуване местната структура на партията се обяви против приетото. Сега няма да е по-различно. Областният председател на ДПС Мехмед Атаман изрази отново намерение да търси правата си. Не сме талибанска партия, че да се отнасят така с нас. Не е нормално. В случващото се виждам тенденциозно отношение, възмутен бе той. Пак ще пуснем възражение. Ако и този път не се стигне до удовлетворяващо за нас решение, ще се консултираме с нашите юристи, допълни Атаман. Той информира, че е имал среща със Стефан Димитров. Председателят на ОбС е подкрепил искането му да се изравнят цените с останалите партии. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук