Заключен в апартамент крадец скача от терасата

Крадец изпаднал в безизходна ситуация, след като бил спипан и заключен от собственика на жилището, което тарашил. Апашът намерил изход, като скочил от терасата, но пак ударил на камък, защото на площадката пред блока го чакали полицаи.

Става дума за младеж, задържан в управлението, информират от Областната дирекция на МВР. След като го спипали, оказало се, че той е извършил и друга кражба, за която си признал.

Ситуацията става на 20 октомври в Хасково, когато 46-годишен алармирал полицейския си инспектор, че в дома му в жк “Орфей“ в областния град влязъл мъж, когото той познавал само по име и тършувал из жилището.

Собственикът заявил, че заключил входната врата, за да не може крадецът да избяга. Оказал се в патова ситуация, натрапникът скочил от терасата на втория етаж, но веднага бил заловен от служителите, насочили се към мястото. В него са открити и откраднатите вещи – мобилен телефон, машинка за подстригване и електрически котлон.

В хода на работата с него се изяснило, че е извършител и на друга кражба същия ден. От улица „Одрин“ задигнал 10 заека, отглеждани в имота, за която направил самопризнания.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук