Задържаха въоръжения беглец от Сърница

Задържан е издирваният въоръжен и опасен мъж от хасковското село Сърница. 55-годишният Бейсим Салим е стрелял снощи с незаконно притежавана пушка, след скандал със съседа си. След това е избягал и се е укрил в близката гора, съобщи БНР.

Издирваният е извършил тежко криминално престъпление – опит за убийство. В акцията се включиха над 150 служители от различни подразделения, съобщиха по-рано от МВР.

Бейсим Реджеб Салим

Към момента е известно, че междусъседски спор прераства в сбиване. Свадата станала заради животни, преминаващи през градината на съседа. 55-годишният  наранил с нож и близка на съседа си и след това е произвел изстрели с незаконно бойно оръжие. То е иззето, но беглецът избягал с друго огнестрелно оръжие и се укрил…

Издирването му продължи близо 20 часа. Заловен е бил на 30-40 километра от селото, предава БНТ. Беглецът има предишни криминални проявления за кражби и съхранение на бойни вещества. Той е бил спипан в района на Черноочене.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук