Жителите на общината ще пътуват по нов път Димитровград – Симеоновград

Кандидатът за кмет на община Димитровград Иво Димов пътува по ремонтиращото се трасе на пътя Димитровград – Симеоновград. Пътят е част от републиканска пътна мрежа  III-663 Чирпан –Симеоновград, по който текат последни довършителни работи.

В момента по трасето, в участъка на трите села от община Димитровград – Брод, Злато поле и Райново, се довършват канавки, банкети и тротоари и се полагат плочки по тях. Очаква се до дни обектът да бъде готов за ползване.

Жителите в района са доволни от новата придобивка и споделиха, че децата им, които живеят в Димитровград, вече пътуват по новия път всяка седмица.

С Иво Димов бе и Митко Желязков, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ, досегашен кметски наместник на село Райново, който е секретар на Сдружението на кметовете на кметства в община Димитровград.

Купуването и продаването на гласове е престъплениеПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук