Живка Митева за кмет на село Добрич, до края на мандата, избра ОбС

контакти

Живка Митева ще изпълнява функциите на кмет на село Добрич, реши на извънредно заседание Общинският съвет в Димитровград. До свикването му се наложи след кончината на Марин Маринов, който бе дългогодишен кмет на димитровградското село.

Митева ще е управник до края на настоящия мандат, който изтича тази есен. Днес тя положи клетва, като ОбС допуска предварително изпълнение на решението.

Съгласно разпоредбата, когато до края на мандата остава по-малко от една година, частични избори не се произвеждат. В тези случаи Общинският съвет прави избор.

Живка Митева е секретар на кметство Добрич от 25 години, запозната е с работата, живее и в селото от много години и считам, че именно тя ще изпълнява в пълнота задълженията си на кмет до края на мандата, обоснова предложението председателят на Общинския съвет Гергана Кръстева. „За“ гласуваха всички в залата – 30 общински съветници.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук